Позвънете ни сега
+359 883 31 01 24
Посетете офиса ни
ул. Св. Св. Кирил и Методий 34
Пишете ни
gmaccounting@abv.bg
Нашето работно време
8:30 - 17:30 (делнични дни)

Услуги

ОФЕРТА :

Цена от 140 лв. за регистрация на нова фирма ЕООД само за 3 дни.

Всички нови клиенти при едногодишно счетоводно обслужване получават – БЕЗПЛАТНА регистрация по ЗДДС.

*Офертите са валидни до 31.12.2021г. 

*без включени държавни, нотариални и банкови такси.

G&M ACCOUNT EOOД предлага на своите клиенти прецизно счетоводство, от което всяка фирма се нуждае. То е съобразено с българското законодателство, за да работите спокойно без никакви притеснения и заплахи, да можете да имате успешен и проспериращ бизнес. Нашите клиенти получават изрядна счетоводна документация и безгрижие за дължимите данъци.

Нашата фирма извършва пълен набор от счетоводни услуги:

  • Еднократни счетоводно-финансови и консултантски услуги
  • Пълно счетоводно-финансово обслужване на еднолични дружества, ЕООД/ООД, търговски дружества, дружества с нестопанска цел, лица със свободни професии, самоосигуряващо се лице и др.
  • Текущо годишно счетоводно обслужване (включително и за фирми, които не са наши клиенти и искат еднократно годишно приключване)
  • Годишно счетоводно приключване
  • ТРЗ и личен състав (заплати, осигуровки, графици, почивки, отпуски, болнични листове, отчитане, извънреден труд и Сумарно изчисляване на работното време)
  • Регистрация и пререгистрация на фирма, публикуване на промени, публикуване на ГФО към Агенцията по Вписванията
  • Консултантски услуги по всякакви финaнсови въпроси
  • Подаване на Декларации към ТД на НАП
  • ЗДДС регистрация, казуси и работа с данъчни проблеми и тяхното решаване

ОНЛАЙН СЧЕТОВОДСТВО

Онлайн счетоводствоНие ценим времето на клиентите ни и за това ви предлагаме онлайн  счетоводни услуги чрез имейл, смартфон, вайбър и др.

Лесно, бързо и изгодно!!!

Всички услуги се извършват на специализиран счетоводен софтуер – Microinvest Делта Pro, Мicroinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Invoice Pro, Microinvest Склад Pro и др., което позволява бързина и точност.

Ние работим и с външни консултанти, адвокати, нотариуси и експерти, затова ви предлагаме нужното внимание и решения за вашите проблеми.

Всичко което правим в G&M ACCOUNT се ръководи от нестихваща страст към съвършенство и непоколебимо посвещаване на качествено разработване на законосъобразни услуги в сферата на счетоводството и финансите. Всичко,което правим, се ръководи от морален компас, който гарантирана честност, лоялност и уважение за всички заинтересовани страни, допълнено с пълна прозрачност. Преуспяваме съвместно с нашите клиенти. Нашият бизнес не може да бъде успешен, ако чрез него не се постига просперитет и възможност за нашите клиенти.

Много хора вече ни се довериха и сега са спокойни за счетоводното обслужването и документация на техния бизнес. Доверете ни се, ние ще опровергаем очакванията Ви.