Позвънете ни сега
+359 883 31 01 24
Посетете офиса ни
ул. Св. Св. Кирил и Методий 34
Пишете ни
gmaccounting@abv.bg
Нашето работно време
8:30 - 17:30 (делнични дни)

Повече за нас

 G&M ACCOUNT ЕООД е динамично развиваща се счетоводна фирма с модерна и съвременна визия. Основният  предмет на дейност е счетоводното, финансово и данъчно обслужване на български и чуждестранни фирми в България. Нашият офис е разположен на удобно и достъпно място в центъра на гр.София на ул. Св. Св. Кирил и Методий № 34 ( на ъгъла на улица Георги Раковски №57, в близост до бул. Сливница ).

Работим с желание и отдаденост за финансовия успех на всички наши клиенти. Тяхната сигурност и спокойствие са наша основна задача. Ние сме винаги информирани, енергични, мотивирани и аналитични. Нашият екип се състои от опитни, амбициозни и коректни професионалисти.

За нас, всеки клиент е добре дошъл на място в офиса ни, защото нашата компания избира да дефинира метода на личната продажба, ние обръщаме персонално внимание на всеки клиент. Това е най-добрият начин да създадем взаимоотношения между фирмата и нашите клиенти, защото ние не сме единствено фирма – счетоводител, а партньор, който стои близо до проблемите на клиентите си като максимално се стараем да ви помагаме да вземете правилните решения за вас и/или вашия бизнес.

Нашата мисия:

Бизнесът да расте заедно с бизнесът на нашите клиенти. Придържаме се към високи професионални стандарти за безкомпромисно качество,конфиденциалност и отговорност.

Защо да изберете нас:

Уникалното в G&M ACCOUNT ЕООД е умелото съчетание между голямо познание на специфичните икономически сектори, в които клиентите осъществяват дейността си и богатият ни професионален опит в сферата на счетоводните услуги. Ние ви гарантираме напълно адекватни с пазарната обстановка цени, каквито вярваме, няма да откриете другаде.

Ние от G&M ACCOUNT ЕООД ценим коректността и прозрачността и сме посветени на това да установим силни и дълготрайни отношения с нашите клиенти. Затова разработихме нашата политика за защита на личните данни в публична, прозрачна и разбираема форма, която е лесно достъпна, ясна и кратка в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679. Когато споделяте личните си данни с нас, ние ги обработваме съгласно тази политика и този закон. Моля, прочетете внимателно информацията, и ако имате някакви въпроси, свържете се с нас на посочените контакти.

Политика за личните данни на Г&M АКАУНТ ЕООД

Пълният-текст-на-законопроекта